AKCIÓ! Mostantól a Bandana zöld-fehér és a lila-fehér pólókat

50% kedvezménnyel kisöpröm amíg a készlet tart!

Üdv: BD7 Laca

Hírek

Megnyitottunk

Megnyitottunk

Megnyitottunk! Rendelj Te is egyedi pólókat, kiegészítőket!

Kedves Vásárlóim!

Nagy örömömre szolgál, hogy az alig másfél hónapja megnyílt webshopomon ilyen sokan vásároltatok, és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a jó minőségre, a gyors és pontos kiszállításokra. Igyekszem még több áruval bővíteni a készletet még több pólóval és egyéb ruhadarabokkal, természetesen más színekkel is nem csak feketével. Felvettem a kapcsolatot a kiegészítő gyártókkal is, így lesznek majd övek, pénztárcák, csősálak stb. Mivel egyelőre az egészet egy személyben én csinálom, így biztos lesznek apró fennakadások, de igyekszem maradéktalanul kiszolgálni az igényeket! Remélem bizalommal lesztek felém, és továbbra is rendeltek és viselitek a Big Daddy Seven cuccokat! 

Így 2022. utolsó napján szeretném Mindenkinek megköszönni a vásárlásokat és a bizalmat, mindent megteszek, hogy kedveteket leljétek a megrendelt ruhákban! Folytatjuk 2023-ban is és remélem még tovább sok-sok évig!

Kövessétek be az @bigdaddy.seven, és a @Biglaca7 Instagram oldalakat és jelöljetek be a Facebook-on (Kalmár Laca), mert rendszeresen szolgálok infoval a webshoppal kapcsolatban! www.bigdaddyseven.hu

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok és további sok sikert a jövőben!

Üdvözlettel ölelés: Big Daddy Laca